Boliger

Boliger er en del af vores investeringer på lige fod med bl.a. aktier og obligationer. Her kan du se, hvordan du skriver dig op til en bolig og læse mere om igangværende og kommende boligprojekter

For at leje en af vores boliger skal du skrive dig op på en venteliste. Du får fortrinsret på ventelisten, hvis du er medlem af PBU og BUPL.

Skriv dig op til en bolig
Du kan søge og skrive dig op til en bolig på PBU`s online tildelingssystem.

Her opretter du blot en interesseprofil og fortæller, hvilke boliger eller boligtyper du er interesseret i. Det koster ikke noget at blive skrevet op.

Her kan du se listen over PBU`s ejendomme

Spørgsmål? 
Det er Findbolig.nu, som står for udlejning af vores boliger. Vi beder dig derfor kontakte dem, hvis du har spørgsmål til boligerne eller ventelisten. 

Igangværende og kommende boligprojekter
Du har mulighed for at skrive dig op til information fra forskellige byggeprojekter. Så vil du modtage nærmere oplysninger i forhold til kommende udlejning og invitationer til åbent hus. Også på disse projekter har medlemmer i PBU og BUPL fortrinsret på ventelisten. 

Læs mere på hjemmesiderne for de enkelte projekter:

www.brahesbakke.dk

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.