Mød Pædagogernes Pension


Alle møder er for dig, der er medlem af Pædagogernes Pension, og de er gratis.

Fyraftensmøde

Et møde målrettet dig, der er fyldt 55 år, men alle er velkomne.

På mødet hører du om pension, forsikringer, efterløn og folkepension. Du får et overblik og ideer med hjem, så du selv kan gå aktivt i gang med at planlægge din pension. Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Webrådgivning

Få et personligt rådgivningsmøde hjemme i din egen stue. Du taler med rådgiveren over telefonen og følger samtidig med på computerskærmen (eller en tablet).

Ligesom på vores andre personlige rådgivningsmøder får du en 45 minutters uddybende rådgivning om din pensionsordning hos os. Og du kan også have en ledsager med her.

Aftenrådgivning

Vi har åbent til kl. 18.00 hver tirsdag, hvis det passer dig bedst at ringe til os, efter din arbejdsdag er slut.

Hvis du har brug for at ringe til os uden for vores almindelige åbningstid en af de andre dage, så kan du booke en tid til en telefonsamtale med en rådgiver om aftenen.

På mødet får du rådgivning om lige netop de spørgsmål, som du har. Ingen spørgsmål er for små. 

Personlig rådgivning

Et personligt rådgivningsmøde varer 45 minutter.

På mødet får du en uddybende rådgivning om din pensionsordning på baggrund af de emner og papirer, du på forhånd har sendt til rådgiveren.

Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Hvis der ikke er ledige tider, der passer dig, så kan du med fordel booke en personlig webrådgivning. Det er præcis det samme - bare over computeren/telefonen.

Rådgivningsmøde

Vores rådgivningsmøder er for alle medlemmer - uanset hvor gammel du er. På møderne hører du om din pension og dine forsikringer ved sygdom.

Vær opmærksom på, at nogle af møderne kun er for ansatte i den kommune, hvor mødet foregår.

Pensionistmøde

Mødet er for dig, der er på efterløn eller er pensionist og inden for de seneste år er begyndt at få udbetalt pension fra Pædagogernes Pension.

Der er ingen planlagte pensionistmøder i øjeblikket.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.