Hvis du vælger at få din efterløn udbetalt

Du har mulighed for at få størstedelen af dine indbetalte efterlønsbidrag udbetalt skattefrit frem til den 30. juni 2018 ...

Om du skal gøre det eller ej afhænger af flere ting. Tal nærmere med A-kassen om dette. Du skal dog være opmærksom på, at du IKKE kan komme med i efterlønsordningen igen, hvis du hæver dine penge.

Du kan ikke få efterlønsbidrag udbetalt, hvis du allerede modtager efterløn eller hvis du har mulighed for at få udbetalt folkepension.

Hvis du vælger at få efterlønspengene udbetalt, kan du overveje at bruge beløbet eller en del af det til ekstra indbetaling til pension. Du kan indbetale til PBU Weekendpension. Her kan du vælge om indbetalingen skal gå til en ratepension (evt. også til en livsvarig alderspension) eller til en alderssum – eller eventuelt til det hele.

Læs mere om dine muligheder her

 

 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.