Pædagogernes Pension på Folkemødet

Du kan finde os i Pædagogernes Telt J49 på Kæmpestranden ...

Når Folkemødet går i gang på Bornholm på torsdag, vil Pædagogernes Pension være at finde blandt de mere end 1.000 organisationer, virksomheder og politiske partier, der deltager. Investering med omtanke er et af omdrejningspunkterne for de events, Pædagogernes Pension deltager i.

Ligesom sidste år holder Pædagogernes Pension til i Pædagogernes Telt i de fire dage, Folkemødet varer. Her kan man møde vores rådgivere, deltage i konkurrencer og få information om Pædagogernes Pension og vores mærkesager. Investering med omtanke er omdrejningspunktet for to af de i alt tre paneldebatter, Pædagogernes Pension deltager i på Folkemødet.

Skattedoktrinen et år efter
På torsdagens event i Pædagogernes Telt er temaet skattebetaling. Her vil direktør Sune Schackenfeldt tale om den skattedoktrin, som Pædagogernes Pension som de første lancerede for et år siden. Den indeholder seks principper for en ansvarlig skattepolitik, der kort fortalt går ud på øget gennemsigtighed og at bekæmpe skatteunddragelse. Pædagogernes Pension ønsker, at ansvarlig skattebetaling skal være et fokuspunkt for investorer på linje med arbejdsforhold, børnearbejde og miljø i FN’s principper om ansvarlig virksomhedsadfærd. Det er Mette Walsted Vestergaard, der styrer debatten mellem Pædagogernes Pension, ATP og PFA, når det går løs kl. 13.

Et godt børneliv på dagsordenen
Børnearbejde versus et godt børneliv er et andet tema, der er til debat. Direktør Sune Schackenfeldt vil på Folkemødets anden dag komme med Pædagogernes Pensions vinkel på dilemmaet. Hvis man kommer forbi Pædagogernes Telt på fredag kl. 15, kan man derfor høre forskellige bud på, hvordan virksomheder og investorer kan håndtere børnearbejde og det gode børneliv. Rulle Grabow er moderator i debatten, hvor repræsentanter fra BUPL og Red Barnet også deltager.

En opsang til kvinderne
Lørdag kl. 16.30 er der lagt op til sang og musik i Pædagogernes Telt, hvor temaet er kvinder og pension. Undersøgelser viser, at kvinder generelt er for dårlige til at sikre sig økonomisk til fremtiden, og det vil Pædagogernes Pension gerne være med til at gøre noget ved. I første omgang bliver det med en opsang til kvinderne i form af musik, sang og indlæg fra henholdsvis Pædagogernes Pension, BUPL og en repræsentant fra de delegerede pædagoger.

 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.