PBU flytter 2 mia. kr. til medlemmernes opsparing

Pædagogernes Pension giver et tilskud fra egenkapitalen til ikke-pensionerede medlemmer, der er optaget i 2013 eller tidligere ...

Den 1. januar 2019 giver Pædagogernes Pension omkring 2 mia. kr. fra egenkapitalen som tilskud til ikke-pensionerede medlemmers opsparing. Tilskuddet gives til ikke-pensionerede medlemmer, som er optaget i PBU i 2013 eller tidligere, da det primært er disse medlemmer, der har været med til at spare op i egenkapitalen.

Størrelsen af tilskuddet afhænger af, hvor længe, du har været i Pædagogernes Pension. Jo længere tid du har været her, jo højere et tilskud får du. Du vil i slutningen af i år få mere information om dette.

Baggrund
PBU har i de seneste år givet tilskud fra egenkapitalen i forbindelse med medlemmets alderspensionering. Dette afløses 1. januar 2019 af et tilskud en gang for alle, uanset hvornår du vælger at starte din alderspension.

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.