Hvilende medlem

Du er hvilende medlem i PBU, hvis der ikke længere bliver indbetalt på din pensionsordning, og du ikke er bidragsfri dækket.

Du har ikke forsikringer fra Pensionspakken, når du er hvilende medlem
Som hvilende medlem har du ikke forsikringer fra Pensionspakken. Men du har en sikring af den del af din opsparing, der vedrører ratepension og aldersopsparing. Opsparingen til ratepension og aldersopsparing vil blive udbetalt til dine efterladte, hvis du dør, inden du går på pension.

Du kan samle dine pensioner
Du kan overføre din opsparing i PBU til en arbejdsmarkedspension et andet sted. Kontakt det pensionsselskab, du ønsker at overføre til, så henter de pengene i PBU. De kan samtidig oplyse dig om, hvad du får ud af at overføre din opsparing.

Det er gratis at overføre din opsparing fra PBU. 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.