Andre pensioner

Få overblik over de pensioner, du kan få udbetalt.

Når du kommer til folkepensionsalderen, kan du få udbetalt din pension fra ATP Livslang Pension. Du kan desuden have andre pensioner eller opsparinger, som du ikke har fået udbetalt endnu, og det er en god idé at undersøge, hvad du har.

Pension fra ATP Livslang Pension

Du kan få udbetalt din pension fra ATP Livslang Pension, når du når folkepensionsalderen. Du modtager et brev fra ATP Livslang Pension ca. tre måneder før din folkepensionsalder. Pensionen bliver udbetalt månedsvis resten af dit liv.

Læs om ATP Livslang Pension
Tjek, om du har andre pensioner

På PensionsInfo.dk kan du få overblik over, om du har pensioner andre steder, og hvor meget du kan få udbetalt. Har du en tjenestemandspension, som ikke vises på Pensionsinfo, så skal du gå til tjenestemandspension.dk.

Se dine pensioner på pensionsinfo.dk

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.