Få rådgivning

Når du planlægger din pension, dukker der sikkert spørgsmål op undervejs. 

Vi vil gerne hjælpe dig til afklaring, og du kan møde os flere steder:

  • Du kan ringe til os
  • Du kan få et personligt rådgivningsmøde
  • Du kan deltage i et fyraftensmøde.
Spørgsmål nu og her?
Vi er klar ved telefonerne

Mandag og torsdag: kl. 8.30-16.00
Tirsdag: kl. 8.30-18.00
Onsdag og fredag: kl. 8.30-15.00

Torsdag d. 21. september lukker vi
kl. 13.45

70 11 20 11

Klik på det enkelte møde og læs mere

Personlig rådgivning

Fyraftensmøder

Rådgivningsmøder

Dit personlige rådgivningsmøde varer 45 minutter. På mødet vil en rådgiver fra Pædagogernes Pension give dig en uddybende rådgivning om din pensionsordning. Rådgivningen er et gratis tilbud til dig, der er medlem af Pædagogernes Pension. Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Det personlig rådgivningmøde kan enten foregå fysisk eller over computeren. Du bestemmer selv, hvilken type møde det skal være.

Se mere og tilmeld dig her

Fyraftensmøde er et gratis tilbud til dig, der er medlem af Pædagogernes Pension. Alle er velkomne, men møderne er målrettet medlemmer, som er 55 år og derover. Du har mulighed for at tage en ledsager med. 

På mødet vil en pensionsrådgiver fra Pædagogernes Pension fortælle om pension, forsikringer og folkepension. A-kassen deltager også og fortæller om efterløn. Du får et godt overblik over dine muligheder, så du selv kan gå i gang med at planlægge din egen pension.

Se mere og tilmeld dig her

Vores rådgivningsmøder er åbne for alle medlemmer af Pædagogernes Pension - uanset hvor gammel du er. På møderne vil vi fortælle om din pension og dine forsikringer ved sygdom. Det er gratis at deltage.

OBS: Vær opmærksom på, at visse af møderne kun er for ansatte i den kommune, hvor mødet foregår. Det vil i givet fald fremgå i forbindelse med tilmeldingen.

Se mere og tilmeld dig her

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere pbu.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdateret programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browsere:

Oplever du problemer med vores hjemmeside, er du altid velkommen til at ringe til os på 70 11 20 11.